Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du och jag var vi.

såna som jag
kan sakna längre än någon annan
såna som jag
kan hata med än du och han tillsammans
såna som jag
vet precis, precis hur allt borde vara men inte varför
och såna som ni kan inte göra något annat än se på
medan jag förvandlas till den som ingen vill vara
långsamt




Övriga genrer av contagious
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

contagious