Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brown eyes, I hold you near

några sms till en gammal ericsson
ett lila doftljus i huvudet
en tiara och ett trollspö på en leksaksbil i Stockholm
långa kramar på perronger

jag saknar dig

6 timmars telefonsamtal om ingenting
diskussioner om religion som aldrig tar slut
långa msn-konversationer under nätter
antirökningstal på garageuppfarter

jag förstår inte




Fri vers av contagious
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-11 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

contagious