Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fy och skam

jag skäms över mina tankar när jag ser ner på dina problem
jag vill inte låtsas att jag förstår dina analyser av mail från honom

att du har funnits där mer än de andra säger mer om dem än om dig
jag vet inte vad det säger om mig

jag önskar dig ingen sorg och inga rödsprängda ögon i mörka rum
jag vill bry mig.
men jag orkar inte.




Fri vers av contagious
Läst 114 gånger
Publicerad 2010-03-11 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

contagious