Avdammade gamla tankar" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avdammade gamla tankar


Några bitar kom du aldrig åt

 

 

när du fäste

kröp vidare

spred dig inåt

skar i stommen

då högg jag av

mina fingrar

för att du inte

skulle kunna ta allt

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 23:20



Bookmark and Share


  devilsangel
Oj! Precis så känns det...
Tung beskrivning av att skydda sig själv från att skadas känslomässigt. Mycket stark och bra text
2007-06-01

    sunnanvind
Stark! Så kan det kännas när någon kom för nära...bra beskrivet!
2007-06-01

  am
riktigt starkt skrivet, får mig att tänka till vid varje rad.
2007-05-31

  nettizen
Ja... det kan vara skrämmande när någon kommer en för nära inpå... man blir sårbar och då skadar man hellre en bit av sig själv än tar risken att någon annan gör det.
Bra skrivet!
2007-05-31

  Sanningsägaren VIP
aj, denna gör ont
ibland är kärleken
väldigt grym
du berör
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt