Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför lever jag?


Lång Väg Dit

Du har hört vad dom säger på TV:n
\"allt som vi gör har en mening\"
plattorna grå-gula, vita -
perrongen är omänskligt trång

Du har hört vad dom säger i boken
som du aldrig riktigt läste ut,
för det högg i ditt iskalla hjärta
när du såg första radens gång:

\"Livet är till för att levas\"
ett mål som du hoppas nå,
men djupt i din själ så förstår du
att vägen dit är för lång




Fri vers av Johan Hargne
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-06-01 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Hargne
Johan Hargne