Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det säger ju sig själv.


Känslorna jag ut sänder.

Varför blir det ALLTID så här,
varje gång jag KÄNNER?
Emotionella substanser i misär,
och VI blir bara VÄNNER.

Kan KÄRLEKEN verkligen drabbas så hårt,
då DEN får en stöt, en törn eller nåt?
Sedan faller ALLTING isär,
bara för att JAG....

ÄKTA KÄNSLOR UT SÄNDER!!!!

28/5 - 07




Fri vers av Sunset_angel
Läst 529 gånger
Publicerad 2007-06-01 12:10



Bookmark and Share


  Shyne
Bra och verklig.
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Sunset_angel
Sunset_angel