Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har gått en månad (igår) i förhållandet jag har inlett med en underbar människa av det motsatta könet! :)


EN MÅNAD!!

EN MÅNAD har nu gått.
Att varandra vi har fått.
Fick sällskapslivet åter att glöda!

Både i, STORT och smått.
Inget är ej mera grått.
Ska LIVET åter växa får vi göda!

Så tänk, av det lilla frö vi sått.
Bygger VI ett ståtligt slott.
Som får HJÄRTAN knyta samman
av vår föda!

12/7 -07




Fri vers av Sunset_angel
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-07-14 00:14



Bookmark and Share


  ospray
ja göda måste man
kärleken såväl som rosorna
2007-07-14

  Daniel_78 VIP
jag ropar hej bara för att det var en glad sak
o man skall vara glad, det är det bästa
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sunset_angel
Sunset_angel