Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner en person som har..detta kan låta konstigt, men som har helt underbara händer. Jag tycker att dom är otroligt fina och ja jag vet inte hur jag ska förklara det, men det är något speciellt med dem, och honom såklart..så denna är till dig..\"M\"


Dina händer har formats utav någon som visste vad han gjorde..



Dina händer. Lika omslutande som himlavalvet.


Lika varma som solen. Lika kärleksfulla som ditt hjärta.

De har formats utav någon som visste vad han gjorde.


Jag vill känna dina händers värme..

Jag vill känna dina händer emot mina.
Jag vill omsluta dem med mina..




Fri vers av sazza
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-06-01 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sazza
sazza