Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inget aktiekapital...

 

 

så rinner

det sista ut

som en blöt fläck rött vin

på duken

 

röd tumme

bläddrar bland arken

hotfärgad sargad

frågande

 

optioner...

 

undrar om jag skall skriva

forma ett värde

i kronor

på varje lapp

 

sälja som aktier

har kanske ett värde

mer än kronor och ören

och det jag förväntades göra

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-06-01 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt