Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar dagar

Vissa dagar vill man tillbaka
Till sommaren
Till skratten och drömmarna om ännu ett år
Solen som går ner över vättern
Ge mig en vacker sommar vid havet
Vid de vatten som är källan till liv
Ge mig sol och värme
Vänskap och glädje
En vacker solnedgång och en sval havsbris
Sommar, snart ska den vara här!




Fri vers av DagDröm
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-06-02 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DagDröm
DagDröm