Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta som bultar

Lavemang i månsken
bultsaxar
som bultar

tarmarna är inte alls
tomma

och
ett hjärta
som bultar
kan inte vara av
stål




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-06-02 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan