Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 298 Något om smärta III





Vill du veta vad smärta är?

Prova på
att leva bland människor




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-03 08:52



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Rätt vad det är, och rätt ofta faktiskt, får du till såna fullträffar!!
2007-06-04

  Bjarne Nordbö
Kan något vara mer än sant?
2007-06-03

  himlens hemlighet VIP
som indras dotter...
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP