Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ess i rockärmen, var fan är rocken ?

Slänger ur mig
slänger i mig

Delar med mig
delar mig

styckas och mättar
någons ego


Spelar med
spelar bort

ett ess i rockärmen
finns -
ej

Spenderar
generar

fascineras
av vändningen

sol




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-06-03 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan