Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetens låga

Osäkerheten fyller hans djupa och skyldiga hjärta, synderna för sina olagliga aktiviteter är ett spektrum av evighetens låga, en låga fylld av olycka, sorg och smärta.

Men intet vet vi något om den situation vi ställs inför, vart dag och vart minut, men nu brinner det och må evighetens låga för honom slockna och låt denna outhärdliga historia få ett slut, ty att den nyss har börjat. Men hur äro mina omedvetna synder, äro dessa så oskyldiga som ett barns vackra ögon, i ett stillastående vitt rum, med dess vita färg uppåt väggarna?




Fri vers av Kopfschmerzen
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-06-04 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kopfschmerzen