Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energin flödar

Energin flödar,
energin flödar likt en tornado genom det karlifoniska landskapat,
energin ifrån en utständ,
en utsänd av guden Tor




Fri vers av Kopfschmerzen
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-06-04 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kopfschmerzen