Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något om konsten att inte vilja lyssna, iallafall inte förrän där finns någonting intressant att lyssna till...


DB3 305 Varningssignaler





När min flicka
ropar till mig
\'vargen kommer\'

då brukar jag utbrista
\'ta den om Rödluvan också\'

då tar hon
den om Rödluvan
också




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 21:44



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ha ha ja denna tyckte jag om..tack =D
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP