Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnig barndomskoja

Jag ser en värld så grå och kall som ingen annan
Karamellerna är slut, fräknarna är borta och regnmolnen tynger himmelen.

- Mamma mamma, jag vill bygga en koja... men mamma lyssnar inte, finns inte... så jag blir själv i min koja.
Filtarna och kuddarna blir inte lika varma och mjuka utan henne.

dropp, dropp, dropp...

En flicka sitter ensam i en koja av filtar på ett öde fält utan gräs.

- Vill du leka med mig?
- Nee, säger döden och vänder hem igen.

En flicka sitter ensam i en koja av filtar på ett öde fält utan gräs.

dropp, dropp, dropp...






Fri vers av Matilda Fransson
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-03-16 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Fransson