Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bristsjukdom

om man kan lite av varje
men inte är riktigt bra på nåt

om man kan välja på flera saker
men inte egentligen vet vad man vill

om man är en spruta av idéer
men inte inom sig har den kraft som bär

det förtroende för sig själv
som behövs för att det ska hålla

vem är man då?
misslyckad, halvkvävd, patetisk

eller bara en i mängden av alla andra
som inte vågar?




Övriga genrer av Marreb
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 09:44



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Tänkvärd och mångbottnad. Den håller att tugga på en lång stund... och efter det kanske man blivit lite klokare...!
2007-06-06

  Gawain
Finurligt och klokt, genomtänkt.

Konsten att skapa med tanken är större än att bara komma på idén. Förmår man inte sätta avsikten i verket är man antingen feg eller bara självpåtaget oförmögen...
2007-06-06

    snöö
Du har lycktats med att formulera de sanna orden på ett så bra sätt. Fint!
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb