Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick bara en chock

Povel Ramel är död

må hans texter och sånger
leva som odödliga
vindpustar

väl behövda

vindpustar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-06-06 15:59



Bookmark and Share


  Missi VIP
ja aldrig att vi glömmer, vila i frid
2007-06-06

  Fredrik P. VIP
Oj då, det var dåliga
nyheter om en av
Sveriges största poeter!
2007-06-06

    Nattviol
nä, är han död ???
hans texter kommer alltid att leva
vidare, precis som Cornelis texter
å alla andra storheter som vandrat
på den svenska myllan
(menar du att han gick och dog
på nationaldagen? en väl vald dag
måste jag säga!
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan