Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstörd, ensam, lycka till

Vad hände med orden
Handling kom aldrig på tal
En gammal sko
hurrar för vårt årsskifte
det årsskifte du vill lämna
men inte mig

Vad hände med oss
Stunderna, bandet, livet
vingklippt, strypt, tärt
du lämnade livet för mig
orden, lurad

Ingen kontroll, fel beslut
hur kan du agera rätt
när du inte vet vad som är fel
lurad igen, lär mig
jag kan inte lyda

Jvla känsla, styr dig
kontroll ingen alls
frustrerad, bindande, beroende
trampad, nerbruten, uppgiven

Rädsla, finns du ens?
du vill inte finnas
men du har ingen vilja
Jag ville väl, jag önskar dig väl
Stanna på jorden
Jag kan inget göra längre
Förstörd ensam lycka till




Fri vers av Jonyc
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-06-07 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonyc