Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så snygg han är

Blicken svepa över pappret
Blicken fastnar
Känner igen ansiktet
Var har jag sett dig?
Ögon söka efter namnet
Skolkatalogen slängas bort

Fan, Han har blivit fin




Fri vers av Jessiica
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-06-07 10:21



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)..jaa..tänk va bra!..eller?
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Jessiica
Jessiica