Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta har jag insett..


När lycka inte längre är lycka

Lycka är när man förlorar något,
för det är inte förs det är förlorat man känner och inser,
att det var lycka.




Fri vers av Jessiica
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 11:44



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en lärdom så god som någon... så enkelt men väl beskrivet...ja..
2007-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Det är så lätt att man tar det man har för givet.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Jessiica
Jessiica