Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte inse

jag ska glömma bort allt
ska radera ut mitt minne
att jag har fått röra vid dig

för om jag gör det är det lättare
att se dig försvinna härifrån

jag ska glömma att du någonsin
har varit den person jag tänkt
mest på, den jag alltid pratat om

ska glömma dig

mitt minne har inte längre
bilderna av när vi står där
bredvid varandra och håller
varandras armar på varandras ryggar

men om jag ska vara ärlig
är det inte lätt att glömma
du kommer alltid vara i
mitt minne




Fri vers av Jessiica
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-07 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessiica
Jessiica