Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling

jag sitter i ett rum fullt med folk
folk som egentligen är mina vänner
så varför känner jag mig ensam?
de pratar och skrattar
men jag känner ingenting

när jag förlorade dig
förlorade jag allt
du var mitt allt och du
var den jag levde för

alla var avundsjukna på det vi hade
alla var avundsjukna på oss
när jag förlorade dig dog en del av mig
och jag vet inte hur jag ska få den delen
att leva igen...




Fri vers av Jessiica
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-06-07 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessiica
Jessiica