Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


stegvis

det är inte rädsla på det sättet
mer en rädsla för att varje steg jag tar
inte ska vara det sista
utan det första




Fri vers av BaraOrd
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-06-07 16:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
klurig liten sak
den här får min hjärna att brinna
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd