Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diktövning 2: formord

vårt formord
ännu obekant
driver någonstans
oss närmre
eller kanske längre bort
i det verbalaflöde
som ger oss vår odefenition
finns något ovisst
vi har båda stålsatt oss och rustat
för rädslan
att bli älskad eller inte




Fri vers av revalin
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-07 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

revalin
revalin