Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans med dig

tillsammans med dig är jag hel
tillsammans med dig är jag helad
tillsammans med dig är jag helig

tillsammans med dig är jag hel
tillsammans med dig är jag helt
naken
invirad i en extra hud


tillsammans med dig är jag en fullkommlig idiot
tillsammans med dig är jag fullkommlig
tillsammans med dig är jag uppfylld
och genombruten

tillsammans med mig är du smärtsamt en förlängning
både på min självkritik och min självkärlek

tillsammans med dig är jag hel
tillsammans med dig är jag helt

lycklig




Fri vers av revalin
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-06-09 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

revalin
revalin