Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^


hon tappade sin glassko

Hon brukade virvla fram i skogen,
leka att hon var vinden,
få löven att susa.

Var kväll gick hon genom björkdungarna,
spred dagg över gräset,
fick skogen att slumra.

Var morgon visslade hon i blandskogen,
väckte fåglarna i träden,
visslade med dem.

En dag virvlade hon fram i skogen,
lekte att hon var vinden,
tappade sin glassko.

Var natt sitter hon på en stubbe,
gråter söta tårar till marken,
bäcken börjar leka.

Var gryning, går hon med sin lykta,
smälter bort dagg från gräset
söker sin sko.



...




Fri vers av sachie
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-08 14:47



Bookmark and Share


  issac.a.m
och den lilla Askungen växte stor och skön...
vackert
2007-06-08

    Oprofessionell
bravo säger jag bara, den här var klart värd att läsa. Gillar hur du knyter ihop texten med slutet
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie