Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ..

Jag är evig

Jag är energi

Jag är ljus

Jag är mörker

Jag är ledsen

Jag är glad

Jag är lycklig

Att jag är jag

Jag är unik

Jag är ego

Jag är vacker

i rätt vinkel

Jag är tacksam
för mitt nuvarande liv ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 448 gånger
Publicerad 2004-02-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan