Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fri

Jag vill vara,
regnet som droppar,
tåren som rinner,
seglet som snärtar.

Jag vill vara,
vinden i håret,
varpen i väven,
ängeln i rummet.

Jag vill vara,
bäcken som porlar,
floden som stormar,
fågeln som flyger.

Jag vill vara Min,
och het fri.




Fri vers av sachie
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-12 22:49



Bookmark and Share


  issac.a.m
ett moln..vind..snö..blixt..du vill vara fri som naturen..
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie