Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flytta ett berg.

En vis person sa en gång.
Du kan flytta ett berg bara du vill.

Är din motståndare ett berg,
förvandla dig till en flod.

Men hur flyttar jag ett berg?
Hur blir jag till en flod?

Om jag inte ens kan
kasta stenen genom glaskupan.




Fri vers av sachie
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 21:56



Bookmark and Share


  issac.a.m
Styrkan sitter i själen...
2007-06-13

  Sanningsägaren VIP
tänkvärda ord
varför ska det vara så svårt att bara leva?
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie