Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mossigt


som mosslummer
i slummer
en len
yta
längesen

en lisa
att förvisa
till
historien



.




Fri vers av Yvonn
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-06-15 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonn

Senast publicerade
min kärlek
Mossigt
sken
* Se alla