Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^


måla med pensel doppad i ord

Om jag kunde måla med pensel doppad i ord.
Då skulle vattendroppen spegla palettens färger.

Om jag kunde skriva med en pinne av en.
Då skulle orden bli till ett moln, omgivna av din aura.

Om jag kunde sjunga med färger av ljus.
Då skulle tonerna bli en bro, ända fram till dig.

Om jag trodde på gamla sagor, om regnbågar.
Då skulle du vara min skattkista, fylld med all min kärlek.




Fri vers av sachie
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 21:26



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert...
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie