Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbränn mig i dina celler

Andas mig med dina lugnor.
Förbränn mig i dina celler.
Svalka mig i dina tårar.
Döm mig med dina ögon.
Motionera mig med dina muskler.
Släck mig med din kropp.




Fri vers av sachie
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie