Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^


Kvällen jag besökte månen

Natten när silverklumparna föll från skyn,
då vildhästarna galopperade genom skogen,
då syrsorna spelade sin godnattvisa.

Morgonen när guldklumparna täckte marken,
då måsarna regerade himlen och molnen,
då vågorna sjöng sin morgonpsalm.

Den kvällen besökte jag månen.
Den dagen började livet.




Fri vers av sachie
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 21:51



Bookmark and Share


  issac.a.m
vacker text...
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie