Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR VALUTAN STYR, DÅ KÖR JAG RÄTT ÅT HELVETE

Gratis är
gott

Billigt
lönar sig inte
i längden

Dyrt
har jag inte råd
med




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 14:58



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Så sant som det var sagt
Lena
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan