Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte religiös:P En hyllning till den feministiska rörelsen att njuta av när alla vi feminister krossar den stenvägg som patrearkatet utgör i vårat samhälle


Tron är stark

Tron är stark
Idealism som ett fyrtorn som reser sig ur strömmarna
En ism av alla ismer
Som Liberalism, Konservatism, Socialism eller någon av de 100 andra
Man med ett förtecken av sammkönad gemenskap
Under oket gå vi alla
Tron är stark
Idealismen som ett fyrtorn som reser sig ur strömmarna




Fri vers av Nemisis
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis