Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan

Hur ska jag kunna förklara Känslan
Känslan av att ta avstånd till människor
och att inte våga släppa nån nära
Känslan av att vara skygg för omvärden
och att stänga in sig i ett skal.

Hur ska jag kunna förklara Känslan
Känslan när rakbladet skär igenom huden
och när blodet rinner efter benen
Känslan av att kunna förstöra sig själv
och utstätta sig för sådan smärta

Hur ska jag kunna förklara Känslan
Känslan av att magen är full med myror
och samtidigt kännas full med bly
Känslan av att aldrig räcka till
och aldrig känna sig nöjd med sig själv

Hur ska jag kunna förklara den Känslan
Känslan av att inte orka leva längre
Känslan av att allt man gör blir fel
Känslan av att bara vilja dö.




Fri vers av teacher
Läst 875 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-20 12:22



Bookmark and Share


  Lovesick
usch vad bra!
helt sant.
underbar!
2007-06-24

    shamii
bokstavligen precis så jag känner. bra skrivet!
2007-06-22

  KänslanAvIngenting
Den känslan, är något jag så väl förstår, myrorna som biter inifrån och klumpen som finns där.

Känslomasken
Och bubblan
Dina livsviktiga behov
För att kunna vara trygg
Och ej nåbar från yttervärlden

Rakbladet
Din ständiga beskyddare
Som skadar mer än hjälper
Ty rakblad bara stjälper

Och dina andra känslor
De du inte förtjänar
Prata med någon om dom
Vem vet,
De kanske försvinner?

Ta hand om dig,vännen!
Finns här om du vill prata!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

teacher