Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En personbeskrivning jag skrev på en skrivarkurs 06


Flickan

Du har ditt korpsvarta hår utsläppt
Dina smala armar har du lagt i kors över bröstet
Dina mörka ögon stirrar på mig med hårdblick
Som en mur står du där. En ogenomträngelig mur.
Men jag ser alla dina sprickor.
Inuti är du som en fågelunge.
Som kommit bort från boet.




Övriga genrer av Manito
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-06-19 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manito