Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomgång

Vad gör man
När livet åker racerbil
Men jag går på tomgång

Jag har fastnat
Men tiden fastnade inte med mig
Den går
Och livet har hunnit ifatt
Livet har hunnit förbi

Vem kan fånga livet?
Få det att stå still
Ge mig en chans

Allt bara fortsätter
Medan jag står och tittar på
Håglös
Uppgiven
Orkar inte springa
Orkar inte kämpa

Vad gör man
När känslorna går på tomgång
När man bara kan känna allt eller inget
Om jag låter mig känna
Kommer känslorna äta upp mig
Jag drunknar i mig själv

Jag behöver en pausknapp
En broms på livets racerbil
Jag orkar inte springa
När jag ändå aldrig hinner ifatt




Fri vers av Manito
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-05 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manito