Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När blev du min fiende?

När blev du min fiende?
Längtan, efter att vara utan dig
När kom den?
Varför kom den?

Mitt beroende och min kärlek
har fått en motsats
Avsky
Hat

Du är min tröst
Du är min ångest
Trösten som skapar ångest
För att hålla sig själv vid liv

Jag behöver dig
För att leva
Men jag
Vill inte ha dig




Fri vers av Manito
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-05 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manito