Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga öppna sig igen när man en gång stängt ner


Ensam är aldrig stark

Att våga lita
Att våga tro
Våga vara svag
Våga visa sin svaghet
Sina mörkaste rum

Att våga falla
För någon tar emot

Jag vet inte hur
Är hellre ensam än övergiven
Hellre ensam än sårbar
Hellre ensam än föraktad
Håll er på en replängds avstånd!

Sakta lär jag mig
Att luta mig mot någon annan
Sakta lär jag mig
Att visa mina sprickor
Sakta lär jag mig
Att ensam är aldrig stark




Fri vers av Manito
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-19 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manito