Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Jag har svårt att sova
så jag räknar baklänges
från 1000 och neråt
vid 567 ger jag upp
för bakom siffrorna rabblar jag fortfarande ditt namn,

allt du sa,
(varför måste du åka?)

allt du borde ha sagt,
(åk inte)

allt du inte sa
(jag vill att du ska stanna)

och allt jag ville att du skulle säga
(stanna hos mig)




Fri vers av SignalFire
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-06-19 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SignalFire