Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säker och lycklig

Om du var här
Skulle jag stryka din kind
Och berätta hur det känns
Att vara riktigt säker.

Och allt skulle vara vackert
Glittrande och rent
Och jag skulle kunna berätta
Hur det känns
Att vara riktigt lycklig.




Fri vers av SignalFire
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-09-29 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SignalFire