Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På berget

På berget.

Från bergets topp ser han sig vilse i dalen
som han trodde var sig själv.

Det finns två möjligheter

Ett utspel utan lyhördhet
ett mer komiskt, retsamt, bortslående.

Som att särskilja bra från dåligt
utan egentlig längtan att uttrycka tanken




Fri vers av Tuvalina
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 12:43



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Jag tycker väldigt mycket om raderna "från bergets topp ser han sig vilse i dalen som han trodde var sig själv.."
2009-08-10

  tom boreland
korparna flyger
över
valaberget
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tuvalina
Tuvalina