Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är min morgon ny

Nu är min morgon ny
för brytningen var min natt
så gruvlig är mörkrets rymd
mot dagerns klara skatt

så sinnligt är allt, och skirt och sprött
att jag nästan glömt,
jag har sett svultna hjärtan sakna
det oklarheten gömt

och allt vad jag önskat
var en grynings stilla blänk
ge mig ditt friska blod
ge mig det, till skänk












Fri vers av A lind
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A lind