Den sitter fast och är delbar" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sitter fast och är delbar


gör en kärleksstig

 

 

När du går

där före mig

får jag finnas

i varje steg

och jag vet

din styrka

bygger varje avtryck

med omsorg

 

om jag blir frånsprungen

lämnar du

tydliga spår

 

för mig att följa

 

 

åter

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-19 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt