Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEJ (om någon vet var man kan hitta inspiration någonstans ring mig)

hewjpfmbvcfQF EKFHQE wdhwDKFEWFKNINVKlnWV FJS SW IFQWFD

hejdå.




Fri vers av WonderlandWhispers
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-20 11:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Pröva på Poeter.se. Titta in till mej.
2007-09-16

  Paulina LH VIP
Om du är tyst en lång stund och lyssnar... Vad säger rösten inom dig?
Är det tyst, så har du inte lyssnat tillräckligt länge.

Inspiration
.
:)
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

WonderlandWhispers