Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädklättrare litar på sköra kvistar

 

 

när vi klättrar i trädet

du och jag tillsammans

gör vi det på skilda grenar

ändock lika högt

ovan mark

 

om vi känner rädslan

när en av oss väljer

en annan gren

annan väg upp i trädet

 

minns jag att

hand och hjärta

är ett

 

så när du är

där uppe före mig

skrattar och leer

skall jag glädjas med dig

för jag vet

du gläds med mig

när jag sitter

 

vid din sida

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-20 19:06



Bookmark and Share


  KeL
Full av värme och ödmjukhet, precis som det ska vara. Vackert!
2007-06-21

    sunnanvind
Underbar dikt!
2007-06-20

  Bubamara - Maria Zakrisson
ja, det är ju liksom såhär det ska vara
respekt och skir-skör ödmjukhet
vackert
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt