Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött på lekar där jag är både är jakt, måltavla och trofén


Din jävla lek!!

Fan ta dig!!
Fan ta dig att du jagade mig....
Fan ta dig för att du fångade mig...
Du fick mig att tro att jag var speciell...
Du fick mig att tro att vi hade något speciellt ihop...
Du fick mig att lyfta upp dig i det blå....
Jag gav dig komplimanger och gjorde saker för dig för att jag tyckte att du förtjänade det....
Du prickade säkert du.....
Du visste exakt vad du gjorde...
Du visste exakt hur du skulle skjuta för att jag skulle göra det jag gjorde för dig....
Jag var din trofé....
Din blåsta trofé!!!!
Hur kunde jag vara så dum att åter igen tro på någon?!?!?
Hur fan kunde jag vara så naiv att tro att DEN HÄR GÅNGEN skulle vara annorlunda?!?!
Hur kunde jag få för mig att jag var värd något bra?!
Så fort jag känner hopp så tror jag att nu är det äntligen min tur att få vara lycklig med någon.
Jag trodde denna någon var du.
För jag trodde du var ärlig.
Jag trodde att du kände något speciellt för mig.
Förutom känslan du hade i dina byxor.
Jag trodde att vi hade något fint som kunde få växa fram.
Men du kastade ut mig ur ditt liv så fort att jag inte ens märkte det för ens nu.
Att jag kunde tro på dig!!
Att jag gav kärlek en chans till!!
Vilken jubelidiot jag är!!
Fan ta mig....




Fri vers av Jiji80
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-22 22:25



Bookmark and Share


  KLANG
Du var inte korkad som trodde att det var din tur att vara lycklig.. Du var precis som oss andra som mig iallafall, förväntansfull en som aldrig ger upp hoppet. För någon gång MÅSTE det bli vår tur. Men tyvärr måste man kyssa många grodor innan man hittar sin PRINS..
2007-06-23

  Nicklasb
Fan ta dina demoner istället, men tyvärr är många av oss riktiga svin. Bra skrivet!!!
2007-06-22

  Nikolai Jungsin VIP
Nej fan ska inte få ta dig

Starkt och modigt att se saken för vad den är..
Mkt imponerande.. energiskt.
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Jiji80
Jiji80